Akçakonak Ortaokulu

WEB https://akcakonakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Akçakonak Mahallesi Söke/AYDIN
VİZYON : BİZ; ögrencilerimizi, çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyleri mutlu ve başarili olacağı bir hayata hazırlamak için VARIZ.
MİSYON : Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerni, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. * Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, * Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, * Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40 15:05
Isınma : Kalorifer (Kömürlü)
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım köy minübüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 7 km, il merkezine ise 63 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :